(Vogel)boottocht over de Maas  

 

 

 

Jaarlijkse (vogel)boottocht over de Maas
Datum : zondag 28 januari 2024
Vertrekpunt : Parkeerplaats van supermarkt Albert Heijn Jan Linders,
Burg. De Weichshavenstraat 1, 5861 AX Wanssum.
(Loop naar het huis op het einde van de parkeerplaats. Direct achter dit huis is de nieuwe toegang van de kade naar de boot)
Vertrektijd : vanaf 9.30 uur inschepen, vertrek klokslag 10.00 uur.


Na in de jaren 1995 en 1996 in de maand januari een vogelwandeling langs de Maas gemaakt te hebben, kwam een van onze leden met het voorstel om in 1997 in plaats van een wandeling langs de Maas een boottocht over de Maas te maken. Dat dit nog niet zo’n slecht idee was, blijkt alleen al uit het feit dat we sindsdien jaarlijks dit tochtje maken en het een van onze vaste programma-onderdelen is geworden. Je hoeft geen fervente vogelliefhebber te zijn om aan dit tochtje deel te nemen, degenen die een gezellige en leuke zondagochtend op de Maas willen doorbrengen zijn eveneens van harte welkom aan boord. Tot ziens op de Filia Mosae!

Aanmelden

Degenen die zich hebben aangemeld voor 7 januari worden automatisch op de lijst geplaatst voor 28 januari.
Kun je op 28 januari niet en heb je je wel aangemeld voor 7-1, laat dat dan vóór 15-1 per mail weten. penningmeester@ivn-geysteren-venray.nl  Je krijgt dan je geld terug.
Niet aangemeld voor de boottocht van 7 januari maar wil je wel op 28 januari me, meld je dan aan door €12,50 voor volwassenen en €9,00 voor kinderen tot 12 jaar op rekeningnummer
NL36RABO 0156 3203 39 tgv IVN Geysteren-Venray onder vermelding van “boottocht IVN.

Degenen die zich reeds aangemeld hebben voor 7 januari hebben voorrang. Het aantal beschikbare nieuwe plaatsen is dus beperkt. Wacht echter niet te lang met aanmelden, want VOL is VOL!
We vertrekken om 10.00 uur en zullen om ongeveer 12.30 uur terug zijn.
 

 


 

 

 

 

IVN Geysteren Venray