(Vogel)boottocht over de Maas  

 

 

 

Jaarlijkse (vogel)boottocht over de Maas
Datum : zondag 7 januari 2024
Vertrekpunt : Parkeerplaats van supermarkt Albert Hein Jan Linders, Burg. De Weichshavenstraat 1, 5861 AX Wanssum.
(Loop naar het huis op het einde van de parkeerplaats. Direct achter dit huis is de nieuwe toegang van de kade naar de boot)
Vertrektijd : vanaf 9.30 uur inschepen, vertrek klokslag 10.00 uur.


Na in de jaren 1995 en 1996 in de maand januari een vogelwandeling langs de Maas gemaakt te hebben, kwam een van onze leden met het voorstel om in 1997 in plaats van een wandeling langs de Maas een boottocht over de Maas te maken. Dat dit nog niet zo’n slecht idee was, blijkt alleen al uit het feit dat we sindsdien jaarlijks dit tochtje maken en het een van onze vaste programma-onderdelen is geworden.

Aanmelden
Hebt u ook zin om mee te varen? Meldt u dan aan door € 12.50 voor volwassenen en € 9.00 voor kinderen tot 12 jaar, over te maken op rekeningnummer NL36RABO 0156 3203 39 tnv IVN Geijsteren-Venray onder vermelding van “boottocht IVN”. Kinderen jonger dan 3 jaar hoeven geen entree te betalen.
Wacht echter niet te lang met aanmelden, want VOL is VOL! We vertrekken om 10.00 uur en zullen om ongeveer 12.30 uur terug zijn.

Je hoeft geen fervente vogelliefhebber te zijn om aan dit tochtje deel te nemen, degenen die een gezellige en leuke zondagochtend op de Maas willen doorbrengen zijn eveneens van harte welkom aan boord. Tot ziens op de Filia Mosae!
 

 

 


 

 

 

 

IVN Geysteren Venray