Varia-avond

 

 

 

Varia-avond IVN Geysteren-Venray
Datum : maandag 16 december 2019
Plaats : De Kemphaan Venray
Aanvang : 20.00 uur


Deze avond kunnen leden en ook niet leden een presentatie houden over diverse onderwerpen over flora, fauna, landschap, milieu en nieuwe ontwikkelingen hieromtrent.

Wij hebben dit jaar de volgende personen bereid gevonden om een korte presentatie te houden:

* Ruud van Veen heeft een bijzonder les ontwikkeld voor de kleuters van de Basissschool. De titel van deze les luidt: Slakken in de klas. Hij zal vanavond vertellen hoe hij dit doet en hij zal tevens info geven over het leven van slakken.

* Theo Bouten en Rien Eikmans vertellen afzonderlijk ieder over de bijzondere waarnemingen van het afgelopen jaar op het gebied van flora en fauna, onder andere over de onderwerpen: vlinders, libellen, vogels en amfibieŽn in ons werkgebied.* Hans van Ekelenburg zal u het een en ander vertellen aan de hand van een power point presentatie over het project Processierups en koolmees. Het IVN Geysteren-Venray gaat in samenwerking met de gemeente Venray en ondersteuning van het IKl en de basisschoolkinderen de komende 3 jaren 600 nestkastjes ophangen in de gemeente Venray om op een milieuvriendelijke manier de processierups te bestrijden.

Al met al beloofd het een interessante leerzame avond te worden verzorgd door eigen natuurgidsen.

 

 

 

 

IVN Geysteren Venray